Visualiseer je droom in 3 stappen

Hoe concreter en duidelijker jij je succesvolste leven voor je ziet, hoe groter de kans dat je het daadwerkelijk gaat realiseren. Zonder concrete instructies mist je RAS sturing. Je zal daarom nooit op de plek komen waar je wil zijn. Dit zijn de stappen die je moet zetten om je hersenen op een juiste wijze te instrueren: (1) Plan een half uurtje per dag in om te visualiseren, (2) Vervolgens moet je dit opschrijven en twee keer per dag lezen en (3) Maak een vision board. Ik hoop dat je dit doet en dat je al je dromen waar maakt. Hoe ziet jouw succesvolste leven eruit?

Lees meer

Zoek goede problemen op, vermijd slechte problemen

Je zult altijd problemen in je leven tegenkomen. Het zit namelijk in ons. Ons brein houdt ons dag in dag uit een worst voor. Nu je dit weet moet je zorgen dat je leven wordt gevuld met goede problemen. Dit zijn problemen die een hoger doel dienen. Slechte problemen houden je op dezelfde plek. Kijk kritisch naar jezelf, heb je op dit moment meer goede- dan slechte problemen?

Lees meer

5 best betaalde skills van 2019

De wereld verandert razendsnel. Je kunt dus niet verwachten dat de vaardigheden die 20 jaar geleden belangrijk waren, nu nog steeds relevant zijn. In deze blog benoem ik 5 skills die steeds belangrijker worden in 2019. Verdiep je in deze skills. Hoe beter je deze nieuwe vaardigheden onder de knie krijgt, hoe hoger je financiële beloning. stop er tijd en energie in en wordt rijkelijk beloond.

Lees meer

Word rijk dankzij je concentratievermogen

Jouw specialistische kennis/kwaliteiten bepalen voor een groot gedeelte jouw financiële vergoeding. Je wordt pas ergens goed in als je er veel tijd en energie in steekt. Doe dit dan ook. De huidige generatie is niet meer in staat om zich ergens volledig op te focussen. Dit is voor jouw een absolute kans! Elk succes komt voort uit specialistische kennis. Alles in deze wereld begint klein en groeit vervolgens. Vergelijk het met het feit dat er bomen groeien uit zaadjes. Waar zou jij je in willen specialiseren en waarom?

Lees meer