Hoe je iedere aantrekkelijke vrouw aanspreekt!

Je hebt het vast meerdere keren meegemaakt. Je bent een avondje uit en aan de bar staat een aantrekkelijke vrouw. Je wil iets zeggen maar je doet het niet. ‘Zometeen spreek ik haar aan’ denk je nog, maar de rest van de avond komt het er ook niet van. Wat gebeurt hier? En wat kun je er tegen doen? In deze blog vertel ik je hoe je productiever wordt op het gebied van zowel werk als in de liefde 😉 met behulp van de 5 seconderegel. Stel dat je enkel op deze blog bent beland om aantrekkelijke vrouwen aan te spreken, heb ik onder de conclusie tips beschreven die je helpen om elke vrouw aan te spreken.

Waarom je niks doet

Het moment dat je een aantrekkelijke vrouw, een ondernemer die je verder kan helpen of een potentiële klant ziet, gaat er een signaal naar je hersenen. Je wil naar de persoon aanspreken. Dit is spannend, onbekend en oncomfortabel. Dus zegt je brein: ‘nu even niet.’ Je hersenen zijn erop gericht om je in leven te houden en niet om je succesvol te maken.

knowledge-action gap

Dit conflict heet de knowledge-action gap. Je weet donders goed dat het aanspreken van deze personen veel kan opleveren. Maar je doet niks vanwege je angst voor het oncomfortabele. Deze angst is volstrekt irrationeel. Want zoals Joe Rogan zegt: ‘Discomfort is your friend.’ Om succesvol te zijn op zakelijke en sexueel gebied moet je juist buiten je comfortzone stappen. Ieder succes op elk vlak (zakelijk, sportief, sexueel etc.) komt voort uit het overwinnen van discomfort.

De 5 seconderegel

Het antwoord op dit probleem is zo simpel dat het je zal tegenvallen. Het antwoord ligt in de 5 secondenregel van Mel Robbins. De volgende keer wanneer je een interessant persoon ziet tel je van 5 naar 0 en je stapt erop af. Zo simpel, maar zo effectief. Op deze manier hebben je hersenen geen tijd om de twijfel te verwerken en doe je gewoon wat je moet doen. Door deze regel op mijn leven toe te passen, sta ik nu iedere ochtend om 5 uur op en ben ik veel productiever.

conclusie

Dus je hersenen bedoelen het goed. Alles wat je hersenen doen staat in het teken van overleven. Nieuwe spannende dingen die buiten je comfort zone liggen passen niet in dit straatje. Echter jij wilt succesvol worden op sportief, zakelijk en seksueel gebied. Om je dromen waar te maken is het bittere noodzaak om door de barrières van comfort te doorbreken. Pas de 5 seconderegel toe op alles waar je weerstand voelt. 5-4-3-2-1 GO! Het werkt. Onthoud de keuzes die je de gehele dag door maakt bepalen de rest van je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *