Formule voor succes

Klik hier voor de beste business boeken. Zonder deze boeken zou ik niet zijn waar ik nu ben. Deze boeken zullen je dichter bij je dromen brengen. Check ook mijn Youtube kanaal. Daarop staan filmpjes over hoe je de opdrachten kunt toepassen op je leven. Daarnaast zijn er filmpjes over boeken die Yup Startup je aanbeveelt.

DE FORMULE VOOR SUCCES

Formule voor succes

De meest succesvolle mensen op deze wereld hebben 1 ding gemeen. Tony Robbins, Gary Vee, Grant Cardone etc. volgen allen deze formule.

Check het volgende filmpje van Tony Robbins maar als bewijs. 

Weet wat je wil

 ‘Weet wat je wil’ is een cruciale stap. Het geeft richting. Het is lastig om je dromen waar te maken als je niet weet wat je dromen zijn. Zonder deze stap zal het leven je constant in de rondte duwen. 

Check:

► Visualiseer je droom in 3 stappen

► Stel je doelen zo onrealistisch mogelijk

► Hoe je alles krijgt wat je wil

 

 

Waarom je het wil

Stel jezelf daarom de vraag: ‘Waarom wil ik wat ik wil?’ Een brandend gevoel van purpose voorzien je acties van drive. Daarnaast leven we in een wereld dat draait om vragen. Het stellen van de waarom vraag is cruciaal. 

Check:

► Snel geld verdienen? word zo miljonair!

► Autosuggestie: de sleutel tot succes

► Deze vragen zullen je leven verbeteren

► Zoek de goede problemen op, vermijd de slechte problemen

 

Je toegepaste kennis

Kennis is geen macht. Kennis is potentiële macht. Kennis wordt pas macht als ze gestructureerd is in praktische plannen van aanpak en als ze erop gericht is een duidelijk resultaat te behalen.

Check:

► 5 Best betaalde skills van 2019

► Discomfort is de vriend die je leven beter maakt

► Hoe je iedere aantrekkelijke vrouw aanspreekt

 ► Word rijk dankzij je concentratievermogen

 

Je aanpak

Stel je weet wat je wil, je weet waarom je het wilt en je bezit de juiste kunde, maar je krijgt niet de resultaten die je voor ogen ziet. Verander dan je aanpak. en als dat niet werkt? verander je aanpak! enz. enz. enz. volharding = 🔑!

Check:

► Meer rust in je hoofd

 ► 5 super tips voor minder schermtijd

► Bespaar geld en tijd middels een (gratis) mentor

► 6 Concrete stappen naar een mentor

 

De onderwerpen, tips en trucjes die op deze website worden behandelt worden niet onderwezen in de schoolbanken. Daar is een reden voor. Check de volgende (2 uur durende podcast) met vastgoed magnaat R. Kyosaki. Of kijk dit … min durende filmpje met de belangrijkste inhoud.