Bespaar tijd en geld door een (gratis) coach

Niemand kan super succesvol worden zonder een mentor. De grote der aarde hadden allen een mentor, die veel voor hen betekende. Een mentor bespaart je tijd en geld. Ik wil je op het hart drukken dat je zonder een ervaren iemand naast je jij het niet gaat redden. Als je niet bereid bent om uit je comfort-zone te stappen en iemand aan te spreken kun je beter stoppen met het kijken van onze video’s of het maken van het werkboek. In deze blog ga ik uitleggen waarom je een mentor moet hebben.

85% sneller aan de top

Het voordeel van iemand die het eerder heeft gedaan dan jij is dat hij je leerweg kan verkorten. Hij kan je vertellen waar je op moet letten en welke valkuilen je moet vermijden. Tevens is hij al jaren actief in de branche en heeft dus een aardig netwerk opgebouwd. Hij kan je in contact brengen met andere mensen die je verder kunnen helpen. Je maakt sprongen in een veel hoger tempo dan wanneer je het allemaal alleen had uitgezocht.

Meer vertrouwen

Je moet in ogenschouw nemen dat in het begin niemand  je kent en dat niemand je wil kennen. Mensen zijn van nature wantrouwend richting verandering. Je moet dus bewijzen dat je iets in je mars hebt. Dat kost veel tijd en moeite. Maar stel je hebt een grote naam in de industrie aangetrokken die je begeleidt. Wat zal dat doen met de houding van de nieuwe consument richt jou? Precies! Door zijn naam aan jou te koppelen kom je direct geloofwaardiger over. Dit betekent dat er sneller deuren voor je openen als wanneer je solo opereert.

Goedkoopste manier

Besef goed dat succesvolle mensen iets terug willen doen voor de wereld. Zij helpen graag jonge gretige mensen. Als je het benaderen van een potentiële mentor goed aanpakt, helpt hij je gratis. Dat is veel goedkoper dan het inkopen van kennis. Hoe je dit goed aanpakt staat beschreven in de blog: ‘Hoe benader ik een mentor’. Dit artikel bevat een uitgeschreven plan over hoe je weet wie je moet targetten en wat je precies moet doen en zeggen. Doe dit! Zoals eerder gezegd is het cruciaal om buiten je comfort zone te stappen.

Conclusie

Dus stap uit je comfort zone en kom in contact met mensen die het al eerder hebben gedaan of over specifieke kennis beschikken. Niemand kan het alleen. Door een mentor zorgvuldig uit te kiezen en op een juiste wijze te benaderen kom je sneller bij je droom, kom je sneller in contact met nieuwe partijen en daarbij is het ook nog eens goedkoper. Wil je weten hoe je dit goed en makkelijk aanpakt lees dan deze blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *